Skinlyft gezichtsbehandelingen

fitness workouts voor je gezicht

FACIAL WORKOUT STUDIO

Een gezichtstraining is een reeks fitness-oefeningen voor de gezichtshuid die een betere doorbloeding en circulatie door alle vier de huidlagen bevorderen. Een Skinlyft face workout is een anti-verouderingsfitnessregime voor het gezicht, dat je gezichtshuid zichtbaar revitaliseert en als herboren laat voelen.

Het verstevigd tegelijkertijd de gezichtsspieren en stimuleert het lymfesysteem van de huid, waardoor uw huid en contouren de beste gezichtsbehandeling krijgen die momenteel beschikbaar is.

Met behulp van de gezichtsfitness tools van Skinlyft kunnen we deze resultaten het snelst bereiken. Gecombineerd met onze 5 deskundige gezichtsfitness workouts, om het proces te intensiveren, zul je onmiddellijk zichtbaar resultaat zien.

QUICK LYFT

De Quick Lyft is de perfecte behandeling voor drukbezette mensen die er toch graag stralend uit willen zien. In slechts 30 minuten worden de gezichtsspieren getraind en verstevigd voor een direct lyftend effect. De behandeling bestaat uit verschillende stappen, waaronder EMS en speciaal ontwikkelde massagetechnieken. Deze behandeling kan op wekelijkse basis worden ondergaan voor een blijvend resultaat. Boek nu jouw Quick Lyft behandeling en ervaar het zelf!

De Voordelen

Manual Lyft

Op zoek naar een handmatige workout voor je gezicht? Kies dan voor de Manual Lyft-behandeling, die ideaal is als je zwanger bent of om een andere reden geen EMS wilt ondergaan. Deze behandeling bestaat uit een grondige reiniging, een warming-up met de facial fitness bal, een speciale massage als workout en een cooling down met onze Sculpt. De behandeling duurt 40 minuten en zorgt voor een stralende en gezonde huid. Boek nu jouw Manual Lyft-behandeling en ervaar zelf de voordelen van deze handmatige workout voor het gezicht!

De Voordelen

Classic Lyft

Op zoek naar een effectieve workout voor je gezicht? De Classic Lyft behandeling traint en verstevigt je gezichtsspieren in slechts 40 minuten! Met reiniging, opwarming, EMS,Oxygen Facial met vitamine serum en speciaal ontworpen massagetechnieken stimuleert deze behandeling de bloedcirculatie, elimineert het toxines en bevordert het de productie van collageen en elastine voor een gezonde en jeugdige uitstraling. Wacht niet langer en boek nu jouw Classic Lyft behandeling om zelf de ongelooflijke resultaten te ervaren!

De Voordelen

Buccal Lyft

Buccale massage is een techniek waarbij de spieren binnen in de mond gemasseerd worden om de doorbloeding te verbeteren en lymfedrainage te stimuleren. Deze massage kan helpen om zwellingen te verminderen, de huidtextuur te verbeteren en een jeugdige uitstraling te bevorderen.

De Voordelen

Connective Tissue Lyft

Een bindweefselmassage voor het gezicht is een techniek waarbij het bindweefsel in het gezicht wordt gemasseerd om spanning los te maken en de doorbloeding te verbeteren. Deze massage kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het bevorderen van een jeugdige, verfriste uitstraling.

De Voordelen

Vampire Lyft

De Vampire Lyft is een effectieve behandeling voor huidverjonging en versteviging. Het bestaat uit drie stappen: de Quick Lyft, de Vampire PLLA facial mask en LED-lichttherapie. De Quick Lyft is een combinatie van reiniging, opwarming en speciale massage technieken om de huid voor te bereiden op de volgende stappen. Het Vampire PLLA masker wordt gedurende 15 minuten aangebracht om de huid te verjongen en te verstevigen. LED-lichttherapie wordt toegepast om de huid te stimuleren en de resultaten te optimaliseren. Deze behandeling is vernoemd naar vampiers, omdat zij niet ouder worden en staat bekend om zijn effectiviteit in het verjongen en verstevigen van de huid. Esthemax’s Vampire PLLA masker bevat collageen en hyaluronzuur, die de huid hydrateren en de textuur verbeteren. LED-lichttherapie stimuleert de aanmaak van collageen en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

De Voordelen

Micro Lyft

De Micro Lyft is een behandeling die Quick Lyft en Microneedling combineert en zorgt voor een krachtige en effectieve methode om de huid te verbeteren en te verjongen. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun huid er strakker, gladder en gezonder uit te laten zien. Het begint met de Quick Lyft die de huid helemaal klaar stoomt voor het Microneedling, wat helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken en het verbeteren van de huidtextuur en -tint. De Micro Lyft biedt nog meer voordelen door de toevoeging van microneedling, zoals het verminderen van acne, acne littekens en grove poriën, en het verbeteren van de algehele huidconditie. Het kan op verschillende huidtypen worden toegepast zonder downtime. Er worden meerdere behandelingen aanbevolen voor de beste resultaten.

De Voordelen

SKINLYFT FACIAL TREATMENTS

fitness workouts voor je gezicht

'Classic Lyft' gezichtsoefeningen

Uw wekelijkse must-have workout gecombineerd met onze kenmerkende spiermanipulatietechnieken en EMS-technologie. Een workout die de bloedsomloop stimuleert, de lymfedrainage verbetert en uw huid laat stralen.* Kan elke 5 dagen worden herhaald!

'Radio Lyft' gezichtsoefeningen

Een intense en krachtige gezichtsfitness workout gecombineerd met RF-therapie (warmtestraling) voor een stevigere, strakkere en jonger uitziende huid. Deze 80! minuten face workout is onze eersteklas gezichtsfitness behandeling. Zeg vaarwel tegen wallen en hallo frisse teint!