Skinlyft gezichtsbehandelingen

fitness workouts voor je gezicht

Micro Lyft

Compact en Toegankelijk

Micro Lyft

De Micro Lyft is een combinatie van de Quick Lyft en Microneedling behandelingen, die samen een krachtige en effectieve methode bieden om de huid te verjongen en te verbeteren. Deze behandeling is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun huid er strakker, gladder en gezonder uit te laten zien.

De Micro Lyft begint met de Quick Lyft. Deze bestaat uit de volgende stappen; Eerst wordt de huid gereinigd om vuil en onzuiverheden te verwijderen en de huid klaar te maken voor de behandeling. Vervolgens wordt de facial fitness bal gebruikt om de huid op te warmen en te stimuleren voor een betere doorbloeding. Daarna wordt EMS (Electro Muscle Stimulation) toegepast om de gezichtsspieren te versterken en te verstevigen. Om vervolgens over te gaan op de work out, een speciaal ontwikkelde massage techniek die de huid verstevigt en verjongt door de bloedsomloop te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren. Tot slot wordt de huid afgekoeld met de Sculpt, wat de poriën sluit en de huid kalmeert.

Na de Quick Lyft stappen, gaat de behandeling verder met microneedling. Microneedling is een populaire en effectieve methode voor huidverjonging en -verbetering. Hierbij worden kleine naaldjes gebruikt om kleine gaatjes in de huid te maken, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het resultaat is een vermindering van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken en een verbetering van de huidtextuur en -tint.

Naast de voordelen van de Quick Lyft, biedt de Micro Lyft nog meer voordelen door de toevoeging van microneedling. Zo kan microneedling ook helpen bij het verminderen van acne en acne littekens, het verminderen van grove poriën en het verbeteren van de algehele huidconditie. Bovendien kan de behandeling op verschillende huidtypen en -kleuren worden toegepast en is er geen downtime nodig.

Over het algemeen wordt aanbevolen om de Micro Lyft meerdere keren te ondergaan om de beste resultaten te behalen. Door de combinatie van Quick Lyft en microneedling kan deze behandeling een krachtige en effectieve oplossing zijn voor mensen die hun huid willen verjongen, verstevigen en verbeteren.

Voordelen

'Classic Lyft' gezichtsoefeningen

Uw wekelijkse must-have workout gecombineerd met onze kenmerkende spiermanipulatietechnieken en EMS-technologie. Een workout die de bloedsomloop stimuleert, de lymfedrainage verbetert en uw huid laat stralen.* Kan elke 5 dagen worden herhaald!

'Radio Lyft' gezichtsoefeningen

Een intense en krachtige gezichtsfitness workout gecombineerd met RF-therapie (warmtestraling) voor een stevigere, strakkere en jonger uitziende huid. Deze 80! minuten face workout is onze eersteklas gezichtsfitness behandeling. Zeg vaarwel tegen wallen en hallo frisse teint!