Skinlyft gezichtsbehandelingen

fitness workouts voor je gezicht

Vampire Lyft

Compact en Toegankelijk

Vampire Lyft

Vampire Lyft is een geavanceerde behandeling die ontworpen is om de huid te verjongen en te verstevigen. Deze behandeling bestaat uit drie stappen: de Quick Lyft, de Vampire PLLA facial mask en LED-lichttherapie.

De Quick Lyft is de eerste stap van de behandeling en bereidt je huid voor op de volgende stappen. Het omvat het reinigen van de huid, gevolgd door een warming-up met onze Facial Fitness Bal. Vervolgens maken we gebruik van EMS (elektrische spierstimulatie)  om de huid en de gezichtsspieren te stimuleren. Daarna beginnen we met de workout die bestaat uit speciaal ontwikkelde massagetechnieken. De Quick Lyft wordt afgesloten met een cooling down met onze Sculpt, zodat uw huid helemaal klaar is voor de volgende stappen.

Na de Quick Lyft wordt het Vampire PLLA masker van Esthemax aangebracht op uw gezicht. Dit masker bevat poly-L-lactide, een biologisch afbreekbaar polymeer dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam. Het masker is ontworpen om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren en de huid te verstevigen. Het helpt ook om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de algehele textuur van uw huid te verbeteren.

Het Vampire PLLA masker is een non-woven, biodegradeerbaar masker dat rijk is aan hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur en ceramiden. Deze ingrediënten hydrateren de huid diep en versterken de natuurlijke barrière van de huid. Het masker wordt gedurende 15 minuten op uw gezicht gelaten om zijn werk te doen.

Na het verwijderen van het masker krijgt u een LED-lichttherapie. Dit is een pijnloze en niet-invasieve behandeling die de aanmaak van collageen stimuleert en de huidtextuur verbetert. De LED-lampen worden direct op uw huid geplaatst en geven rood licht af, dat diep in de huid doordringt en de celvernieuwing stimuleert.

Rood licht is in staat om de productie van collageen en elastine in uw huid te stimuleren, wat leidt tot een stevigere en stralendere huid. Het kan ook helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de poriën te verkleinen en de algehele huidtextuur te verbeteren.
LED-lichttherapie is een veilige en effectieve behandeling die geschikt is voor alle huidtypes.

De Vampire Lyft is een uitstekende behandeling om uw huid te verjongen en te verstevigen. Het combineert de krachtige massage technieken van de Quick Lyft, het verstevigende Vampire PLLA masker van Esthemax en de stimulerende LED-lichttherapie om uw huid er jonger en stralender uit te laten zien. Boek nu uw Vampire Lyft.

Voordelen

'Classic Lyft' gezichtsoefeningen

Uw wekelijkse must-have workout gecombineerd met onze kenmerkende spiermanipulatietechnieken en EMS-technologie. Een workout die de bloedsomloop stimuleert, de lymfedrainage verbetert en uw huid laat stralen.* Kan elke 5 dagen worden herhaald!

'Radio Lyft' gezichtsoefeningen

Een intense en krachtige gezichtsfitness workout gecombineerd met RF-therapie (warmtestraling) voor een stevigere, strakkere en jonger uitziende huid. Deze 80! minuten face workout is onze eersteklas gezichtsfitness behandeling. Zeg vaarwel tegen wallen en hallo frisse teint!