MASTERCLASS FACE CARE

Skinlyft Masterclass

De enige echte anti-aging gezichtsfitness studio voor je gezicht. Maak je klaar Bereid je voor op real-time resultaten!

Skinlyft Studio Workouts

We beginnen bij de basis. Een Skinlyft workout is ontworpen om de stofwisseling van je huid te stimuleren en de meer dan 40 vergeten gezichtsspieren intensief te trainen. De Skinlyft workouts zijn een ware & volledige fitnesstraining voor je gezicht.

We combineren onze unieke massagepatronen met geavanceerde technologische apparaten en bewezen gezichtsbehandeling methodes om je huid een lyft te geven, te modelleren en te laten stralen als nooit tevoren. Bereid je voor op direct resultaat!

Een fitnesstraining voor je gezicht bestaat uit een reeks gezichtsoefeningen die een betere doorbloeding en circulatie van alle vier de huidlagen bevorderen. Een Skinlyft face workout is een anti-aging gezichtsfitness regime dat uw huid revitaliseert en u als herboren laat voelen.

Het versterkt tegelijkertijd de gezichtsspieren en stimuleert het lymfesysteem van de huid, waardoor uw huid en contouren de beste gezichtsbehandeling krijgen die momenteel beschikbaar is.

Met behulp van Skinlyft’s technieken en tools kunnen we deze resultaten het snelst bereiken. Gecombineerd met onze 5 kenmerkende gezichtsfitness workouts, om het proces te intensiveren, zul je onmiddellijk resultaat merken.

Online masterclass of persoonlijk evenement

Is er geen Skinlyft studio bij jou in de buurt?
Wij brengen deze unieke face fitness training naar je toe. Met onze masterclasses voor gezichtstraining en persoonlijke evenementen kun je altijd en overal je workout doen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je gemakkelijk een gezichtstraining bij jou in de buurt kunt vinden.

Speciale gelegenheid? Boek een Skinlyft Masterclass

Bent u op zoek naar een bijzondere toevoeging op uw belangrijke event? Voor verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten en teambuilding events, verras je gasten met een Skinlyft Masterclass. Neem contact op met het Skinlyft team in Amsterdam, en we helpen je snel op weg.

Skinlyft Facial Workout Studio

Skinlyft – Face Fitness Studio
Een revolutionair gezichtsfitness concept nu bij jou in de buurt.

Skinlyft lyft face workouts als ultieme gezichtsverzorging en de term ‘beste huidverzorgingsproducten’ naar een geheel nieuw niveau. 

Met behulp van de gezicht-workout apparaat van Skinlyft kunnen we resultaten het snelst behalen. Gecombineerd met onze 5 kenmerkende gezichtsfitness-workouts, om het proces te intensiveren, zult u onmiddellijk resultaat merken.

Tot Snel!