over ons

Over ons

Skinlyft richt zich op facial fitness en is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is ontstaan vanuit de behoefte om mensen de mogelijkheid te geven om op een geheel natuurlijke manier iets aan de verzorging van hun gezicht te kunnen doen. In een tijd waarin uiterlijk een belangrijke rol speelt, willen wij de rots in de branding zijn die onze klanten de handvaten geeft om hun natuurlijke schoonheid te laten stralen.

Bij Skinlyft zijn we er trots op dat we een team van experts hebben die allemaal gepassioneerd zijn over wat ze doen. Onze missie is om onze klanten te helpen een gezonde, natuurlijk gelyfte huid te bereiken, waardoor ze zich zelfverzekerd voelen en er op hun best uitzien. We geloven dat schoonheid van binnenuit komt en we richten ons op het versterken van de spieren in het gezicht door middel van specifieke oefeningen die zorgen voor een strakke, stevige huid en een jeugdige uitstraling.

Bij Skinlyft geloven we in het bieden van een persoonlijke benadering. We begrijpen dat elk gezicht uniek is en dat de behoeften van onze klanten verschillen. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat is afgestemd op hun individuele behoeften en doelen. We geloven ook sterk in educatie en we willen onze klanten helpen om meer te leren over gezichtsspieren en hoe deze kunnen worden versterkt om een gezonde, jeugdige uitstraling te behouden.

Bij Skinlyft is het onze missie om onze klanten te helpen het beste uit zichzelf te halen. We zijn gepassioneerd over wat we doen en we zijn er trots op dat we onze klanten kunnen helpen zich zelfverzekerd te voelen en er op hun best uit te zien. We heten u dan ook graag welkom bij Skinlyft en nodigen u uit om contact met ons op te nemen om te zien hoe we u kunnen helpen uw natuurlijke schoonheid te laten stralen.

Hoogwaardige huidverzorging + een complete fitness workout voor je gezicht

Skinlyft is gebaseerd op het principe van het reactiveren en trainen van de meer dan 40 vergeten gezichtsspieren om directe en langdurige resultaten te bieden. De huidvorming, -lyfting, -versteviging en -verjonging van je gezicht varen er wel bij!

Wat is een Skinlyft gezichtstraining?

We combineren een reeks specifieke massage routines, waaronder masserende, pulserende en knijpende bewegingen om je gezichtsspieren te trainen. In combinatie met onze hoogwaardige huidverzorgingsproducten bevordert Skinlyft de doorbloeding van de gezichtshuid en stimuleert het het lymfestelsel en de aanmaak van collageen. Skinlyft verbetert ook de celvernieuwing voor onmiddellijk resultaat.

Onze gezichtstrainingen versterken tegelijkertijd de gezichtsspieren en stimuleren het lymfesysteem van de huid met behulp van Skinlyft’s technologische apparaten.

Alleen de beste huidverzorgingsproducten

We lyften resultaten naar een geheel nieuw niveau met onze klinisch bewezen huidverzorging en onze verzameling geavanceerde tools. Ontwikkeld als een combinatie van heilzame ingrediënten van klinische kwaliteit, krachtige anti-oxidanten en huidvriendelijke activerende ingrediënten, zal onze veganistische en dierproefvrije huidverzorging je huid weer laten stralen.

Stimuleert de gezondheidstoestand van je huid van binnenuit en geeft je het ultieme zelfvertrouwen. Bekijk onze huidverzorgingsproducten als je eigen personal trainer voor je gezicht, maar dan in een flesje, makkelijk mee te nemen, met altijd de juiste stimulatie om van je facial workout een knallend succes te maken.

Gezichtsfitnesstraining

Combineer je gezichtsverzorgingsregime met onze professionele huidverzorgingsmethodiek en anti-aging gezichtstrainingen. Wij brengen professionele resultaten bij je thuis. Maar je kunt ons ook toevoegen aan je evenement, of het nu een team-event, een verjaardag of iets anders is. We staan altijd klaar om meer mensen een gezond gezicht te geven!
Wil je het Skinlyft-effect zelf ontdekken? Registreer je vandaag nog!

Do You Even Lyft?

Als bedrijf staat Skinlyft voor blakend zelfvertrouwen. Ons startpunt: Jij bent GEWELDIG! We helpen het wonder dat jij bent, te transformeren naar de beste versie die je kunt zijn zien. Inclusief een stralende huid.
De missie van Skinlyft is erop gericht om iedereen die zijn huid er stralend uit wil laten zien naar een permanente staat van huidverjonging en gezichtsfitness te brengen

Skinlyft Face Fitness Studio

Een revolutionaire fitness-behandeling voor je huid, nu bij jou in de buurt.

Met onze face workouts en doordachte productenlijn tillen we gezichtsverzorging en huidverzorgingsproducten naar een geheel nieuw niveau. 

Geen probleem!
Vind hier je favoriete gezichtsfitness workout.