FAQ's

Veel Gestelde Vragen

Hoe kan ik mijn gezichtshuid verbeteren?

De doordachte gezichtsbehandelingen van Skinlyft herstellen de natuurlijke uitstraling van uw huid. Door zijn magie op een diep cellulair niveau uit te voeren, zijn we trots om onze nieuwe gezichtsfitness workout regimes met de wereld te delen.

Onze gezichtsfitnessstudio in Amsterdam is zeer geschikt om aan al uw behoeften te voldoen als het gaat om gezichtsverzorging en een lang leven van uw gezichtsteint. We gebruiken alleen hoogwaardige huidverzorgingsproducten om de beste resultaten te bereiken.

Bieden jullie ook strippenkaarten of behandel trajecten aan?

Voor klanten die onze behandelingen helemaal geweldig vinden bieden wij 15% korting op een volgende behandeling, de voorwaarde hiervoor is dat je de behandeling fysiek in de salon inboekt nadat je een behandeling gehad hebt. Zo ben je dus voor elke vervolgafspraak verzekerd van een hele scherpe prijs.

Hoe kan ik mijn gezichtshuid strakker maken?

De gezichtstraining van Skinlyft stimuleert de huid, de gezichtsspieren en het lymfestelsel.

Met een regelmatig gezichtstrainingsregime hebben we een goed anti-aging regime ingezet om u te helpen huidveroudering tegen te gaan en uw inspanningen te ondersteunen om uw huid weer volop te laten stralen

Is 1 behandeling genoeg?

Na het ondergaan van 1 behandeling zie je zeker resultaat. Het gezicht is dan gelyft en goed doorbloed ook zal je een prachtige glow ervaren. Net als bij het trainen van het lichaam is het effect groter wanneer je vaker komt. Wij raden je aan om minimaal 1 keer in de 2 weken te komen afhankelijk van jouw leeftijd en huidconditie. Onze Skintrainers staan klaar om je hierin een advies op maat te geven. 

Wat is de beste huidverzorgingsroutine voor het gezicht?

Net als bij een dieet, is de beste routine degene die u regelmatig en consistent kunt doen. En zo simpel is het:
– Maak een regelmatig schema om aan de gezondheid van je gezichtshuid te werken
– Gebruik alleen hoogwaardige huidverzorgingsproducten
– Benader je gezichtsverzorging als een lange termijn doel.

Kan mijn huid beter worden?

Ja! En snel ook!
De authentieke gezichtsfitnessbehandelingen van Skinlyft zijn ontworpen om precies dat te bereiken. In slechts 35 minuten kun je een basistraining voor het gezicht doen.

Als je het gevoel hebt dat je net iets meer nodig hebt, dan zijn wij er uiteraard om je verder te helpen. Met onze 5 toegespitste gezichtshuid trainingen kunnen we al je wensen werkelijkheid maken.
Ontdek gezichtsfitness van Skinlyft

Kan ik thuis ook oefeningen doen?

Ja zeker, met onze tools en producten kunt u thuis ook oefeningen doen. Houd onze Instagram in de gaten voor tips en tricks en in de salon kunnen we u hierover ook adviseren.

Hoe kan ik mijn huidteint verbeteren?

Boek nu een gezichtsfitness behandeling in ons centrum in Amsterdam. Met onze geavanceerde huidverzorgingsroutines  en verschillende workouts helpen we je snel resultaten te boeken. 

Een reguliere gezichtsfitnessbehandeling omvat een warming-up, een trainingsgedeelte en een ontspannende cool-down. We passen een consult van 10 minuten toe aan elke sessie, om meer over jou, je huid, en je huiddoelen te weten te komen. We horen graag alles over jullie, zodat we samen met jou de beste huidverzorgingsoefeningen kunnen selecteren.

Wat kost een Skinlyft workout?

We zijn erop gebrand onze effectieve gezichtsbehandelingen voor iedereen toegankelijk te maken. We hebben de instap behandeling daarom voor €59,95 in de markt gezet. Dankzij onze scherpe prijzen zijn we ervan overtuigd dat je onze face workouts en masterclasses als zeer aangenaam zult ervaren, niet in het minst om de directe resultaten.

Wat is Het After-Care programma van Skinlyft?

Heeft u voor of na een gezichtsbehandeling nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen snel en professioneel.

Wat zijn huidverzorgingsgeheimen voor een gezondere huid?

In onze salon krijgen we vaak de vraag: is er een huidverzorgingsgeheim dat je kunt delen?
Simpel!
De professionele gezichtsfitness regimes van Skinlyft zijn uw eerste stap naar een gezondere, stralende huid. Boek een masterclass of bezoek ons centrum in Amsterdam om huidverzorging te ervaren zoals nooit tevoren.

STAP 2
Wees consistent. Bijv. Plan om de 5 dagen een ‘Classic Lyft’.

STAP 3
Gebruik alleen hoogwaardige huidverzorgingsproducten van Skinlyft, bezoek hiervoor onze online shop.

ZIjn er contraindicaties voor de Skinlyft behandelingen?

 

In principe zijn de Skinlyft behandelingen geschikt voor iedereen. Let wel op bij behandelingen waarbij wij gebruik maken van EMS dat dat niet geschikt is ten tijde van zwangerschap of als u een pacemaker draagt. Daarnaast wordt na het toepassen van Botox, Fillers aangeraden om pas 2 weken na het toedienen van deze een skinlyft behandeling te doen.

Heeft u nog meer vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn er om het u gemakkelijk te maken.