RADIO LYFT

Intensieve face workout met helende warmtestraling

'Radio Lyft' Gezichtsbehandeling

Het ultieme regime voor een stevigere, strakkere en jonger uitziende huid; deze intensieve en krachtige training combineert onze face sculpting behandeling met radiofrequentie therapie (RF therapy) voor een volledige gezichtsbehandeling. Deze training van 80 minuten(!) zal je perceptie van een gezichtstraining volledig veranderen.

Nieuw bij Skinlyft?

Heb je het genot van Skinlyft nog niet ervaren? Of heb je gewoon behoefte aan een uitgebreide gezichtsbehandeling, misschien voor of na een evenement? Dan is deze face fitness workout precies wat je nodig hebt. Je loopt de studio uit met een verstevigde en stralende huid. Kom maar op met de dag

Face Workout Details:

Fitnessdoelen voor gezichtsbehandelingen

De voordelen

Veelgestelde vragen

What Is Rf Therapy?

Radiofrequentie stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid door middel van stralingswarmte. Dankzij de verzorgende en helende werking bereiken we een vollere, strakkere en gelifte uitstraling. De resultaten zijn onmiddellijk merkbaar, van verminderde wallen onder de ogen, meer gedefinieerde contouren, tot een strakke, jongere huid.

IS THE SKINLYFT 'CLASSIC LYFT' WORKOUT RIGHT FOR ME?

Deze face workout combineert het beste van alles wat Skinlyft te bieden heeft; Onze professionele gezichtsmodellering technieken, aangevuld met radiofrequentie-therapie (RF therapy), maken van deze volledige gezichtsbehandeling een unieke ervaring. Als u op zoek bent naar een geavanceerde anti-aging face workout, dan is dit de juiste keuze voor u. Elk van de volgende punten is een contra-indicatie voor deze behandeling. Als één van deze voorwaarden op jou van toepassing is, dan kunnen onze huidverzorgingsspecialisten de face workout op dit moment niet uitvoeren. Neem contact op met onze gezichtsstudio om andere data of een alternatieve gezichtstraining te verkennen, indien van toepassing.
Neem contact op met onze Face Fitness Studio om andere data of een alternatieve gezichtstraining te verkennen, indien van toepassing.

Wat moet ik doen voor en na de Skinlyft face workout?

Vermijdt a.u.b. voor en direct na de behandeling eventuele strakke halskleding of ketting.

Skinlyft Face Fitness Studio

Een revolutionair gezichtsfitness concept nu bij jou in de buurt.
Skinlyft tilt face workouts als ultieme gezichtsverzorging en de term ‘beste huidverzorgingsproducten’ naar een geheel nieuw niveau. Combineer dit met onze add-ons zoals radiofrequentie (RF) therapie, EMS-technologie of geeft u de voorkeur aan een gezichtsmassage met alleen de handen? Of ben je klaar voor de Cryo Lyft?
Wij kunnen je helpen.
Bezoek ons Face Fitness Center in Amsterdam, of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden van een face workout bij u thuis, op kantoor of uw hotel.