QUICK LYFT

Compact en Toegankelijk

Quick Lift

De Quick Lyft is een snelle en effectieve Facial Fitness behandeling waarin je in slechts 30 minuten een lyft krijgt! Deze behandeling is ontwikkeld om gezichtsspieren te trainen en te verstevigen voor een jeugdige uitstraling.

Tijdens de behandeling doorlopen we verschillende stappen. Als eerste reinigen we de huid om ervoor te zorgen dat de behandeling zo effectief mogelijk is. Vervolgens bereiden we het gezicht voor op de workout door middel van een warming-up met onze speciaal ontwikkelde facial fitness bal.

De volgende stap is het gebruik van EMS (Electrical Muscle Stimulation) die diep doordringt in de spieren door middel van kleine elektronische impulsen. Dit helpt bij het verstevigen van de gezichtsspieren. Na EMS begint de workout, waarbij we gebruik maken van speciaal ontwikkelde massage technieken om de gezichtsspieren te trainen en te lyften.

De behandeling eindigt met een cooling down, waarbij we gebruik maken van de door ons ontwikkelde Sculpt om lymfatische drainage te creëren. Om de behandeling af te sluiten, raden we aan om een glas water te drinken om gehydrateerd te blijven. Met Quick Lyft ervaar je een directe lyft in je huid en een meer uitgeruste, verjongde uitstraling. Boek nu jouw Quick Lyft behandeling en ervaar het zelf!

Nieuw bij Skinlyft?

Heb je het genot van Skinlyft nog niet ervaren? Op zoek naar een snelle gezichtsfitness sessie, misschien voor of na een evenement? Dan is deze snelle face-fitness workout precies wat je nodig hebt. Je loopt de studio uit met een stevigere huid en verbeterde teint. Kom maar op met de dag!

Face Workout Details:

Huidverzorging Fitnessdoelen

Quick Lyft voordelen

Contra indicaties

Is de Skinlyft 'Quick Lyft' workout geschikt voor mij?

Als je op zoek bent naar een stimulerende gezichtsfitnesstraining met een intensieve warming-up en een revitaliserende cool-down, terwijl de volledige cardiotraining je nieuwe energie geeft, dan is dit de juiste keuze voor jou.

Elk van de volgende punten is een contra-indicatie voor deze behandeling. Als één van deze voorwaarden op jou van toepassing is, dan kunnen onze skincare specialisten de face workout op dit moment niet uitvoeren:

Neem contact opContact our Facial Fitness Studio met onze Face Fitness Studio om andere data of een alternatieve gezichtstraining te verkennen, indien van toepassing.

Wat moet ik doen voor en na de Skinlyft face workout?

Vermijdt a.u.b. voor en direct na de behandeling eventuele strakke halskleding of ketting.