Manual Lyft

Een gezichtsbehandeling met alleen de handen.

Manual Lyft

Ben je op zoek naar een effectieve gezichtsbehandeling die helemaal met de hand wordt uitgevoerd? Dan is de Manual Lyft-behandeling iets voor jou! Deze behandeling is ideaal voor mensen die zwanger zijn of om andere redenen geen EMS-behandeling willen ondergaan. 

In slechts 40 minuten worden je gezichtsspieren getraind en versterkt met behulp van een grondige reiniging, een warming-up met onze facial fitness bal, een speciaal ontworpen workout in de vorm van een massage en een cooling down met onze sculpt.

We beginnen de behandeling met een grondige reiniging van je huid om ervoor te zorgen dat de behandeling zo effectief mogelijk is. Vervolgens bereiden we je gezicht voor op de workout met een warming-up, waarbij we onze speciaal ontwikkelde facial fitness bal gebruiken.

Daarna volgt de workout, die bestaat uit een speciaal ontworpen massage om je gezichtsspieren te trainen en te lyften. Onze ervaren Skintrainers maken gebruik van technieken die diep in de huid doordringen en de bloedcirculatie bevorderen, waardoor toxines worden geëlimineerd en de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Tot slot sluiten we de behandeling af met een cooling down, waarbij we onze speciaal ontwikkelde Sculpt gebruiken om de huid te kalmeren en lymfatische drainage te creëren. Het is belangrijk om na de behandeling goed gehydrateerd te blijven, dus we raden aan om een glas water te drinken.

De Manual Lyft-behandeling is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een effectieve, maar toch zachte behandeling voor het gezicht. Onze handmatige aanpak is veilig en geschikt voor mensen die geen EMS-behandeling kunnen ondergaan. 

Boek nu jouw Manual Lyft-behandeling en ervaar zelf de voordelen van deze uitgebreide workout voor het gezicht!

Nieuw bij Skinlyft?

Heb je het genot van Skinlyft nog niet ervaren? Wanneer je op zoek bent naar een originele hands-only face workout, misschien voor of na een evenement? Dan is deze manuele face-fitness routine precies wat je nodig hebt. Je loopt als herboren de studio uit. Kom maar op met de dag!

Face Workout Details:

Fitnessdoelen voor huidverzorging

De voordelen

Contra indicaties

Is de Skinlyft 'Manual Lyft' training geschikt voor mij?

Als je op zoek bent naar een deep-tissue face fitness workout, en de voorkeur geeft aan een gezichtsbehandeling met alleen de handen, gericht op lymfedrainage en diepe ontspanning, dan is dit de juiste keuze voor u.

Elk van de volgende punten is een contra-indicatie voor deze behandeling. Als één van deze voorwaarden op jou van toepassing is, dan kunnen onze huidverzorgingsspecialisten de face workout op dit moment niet uitvoeren. Neem contact op met onze gezichtsstudio om andere data of een alternatieve gezichtstraining te verkennen, indien van toepassing.

Neem contact op met onze Face Fitness Studio om andere data of een alternatieve gezichtstraining te verkennen, indien van toepassing.

Wat moet ik doen voor en na de Skinlyft face workout?

Vermijdt a.u.b. voor en direct na de behandeling eventuele strakke halskleding of ketting.of ketting.