CLASSIC LYFT

Uw wekelijkse must-have gezichtsbehandeling

Classic Lyft

Op zoek naar een effectieve workout voor je gezicht? De Classic Lyft-behandeling is hier om je gezichtsspieren te trainen en te versterken in slechts 40 minuten! Met een grondige reiniging, een warming-up, EMS, een Oxygen Facial met vitamine serum, een speciaal ontworpen workout en een cooling down, wordt de doorbloeding gestimuleerd, worden toxines geëlimineerd en wordt de productie van collageen en elastine bevorderd voor een gezonde en jeugdige uitstraling.

We beginnen de behandeling met een grondige reiniging van de huid om ervoor te zorgen dat de behandeling zo effectief mogelijk is. Vervolgens bereiden we het gezicht voor op de workout met een warming-up, gebruikmakend van onze speciaal ontwikkelde facial fitness bal.

Na de warming-up gebruiken we EMS (Electrical Muscle Stimulation), die diep doordringt in de spieren door middel van kleine elektronische impulsen. Dit helpt bij het verstevigen van de gezichtsspieren en het creëren van een strakkere huid.

De volgende stap is de Oxygen Facial met vitamine serum, die bijdraagt aan een gezonde en stralende huid door de toevoer van zuurstof en vitamines. Daarna begint de workout, waarbij we speciaal ontwikkelde massagetechnieken gebruiken om de gezichtsspieren te trainen en te lyften.

De behandeling wordt afgesloten met een cooling down, waarbij we gebruik maken van onze speciaal ontwikkelde Sculpt om lymfatische drainage te creëren en de huid te kalmeren. Het is belangrijk om na de behandeling gehydrateerd te blijven, dus we raden aan om een glas water te drinken.

Boek nu jouw Classic Lyft-behandeling en ervaar zelf de voordelen van deze uitgebreide workout voor het gezicht!

Nieuw bij Skinlyft?

Heb je het genot van Skinlyft nog niet ervaren? De Classic Lyft workout is een gematigde face workout die geschikt is voor regelmatig gebruik. Je loopt de studio uit met een verstevigde gezichtshuid en een stralend gezicht. Kom maar op met de dag!

Face Workout Details:

Fitnessdoelen voor huidverzorging

De voordelen

Veelgestelde vragen

WHAT IS EMS?

Electrical Muscular Stimulation (EMS) is als een cardio-workout voor je gezicht, en staat voor ‘training met weerstand door middel van draadloze impulsen’. Wanneer we EMS toepassen, gebruiken we ons Skinlyft Pro Pulse-apparaat van Xtreem Pulse. Het genereert milde, maar effectieve pulsen, en versterkt en activeert de gezichtsspieren, stimuleert de doorbloeding en verbetert de stevigheid van de huid. Het duurt slechts 10 minuten om zichtbare resultaten te zien!

Contra indicaties

Is de Skinlyft 'Classic Lyft' workout geschikt voor mij?

Als u op zoek bent naar een helende gezichtssculptuur sessie, gecombineerd met onze exclusieve EMS-technologie, om een optimale bloedcirculatie en lymfedrainage te garanderen, dan is deze verjongende workout de juiste keuze voor u. Elk van de volgende punten is een contra-indicatie voor deze behandeling. Als één van deze voorwaarden op jou van toepassing is, dan kunnen onze huidverzorgingsspecialisten de face workout op dit moment niet uitvoeren. Neem contact op met onze gezichtsstudio om andere data of een alternatieve gezichtstraining te verkennen, indien van toepassing.
Neem contact op met onze Face Fitness Studio om andere data of een alternatieve gezichtstraining te verkennen, indien van toepassing.

Wat moet ik doen voor en na de Skinlyft face workout?

Vermijdt a.u.b. voor en direct na de behandeling eventuele strakke halskleding of ketting.