cryo lyft

Een intensieve en hydraterende training

'Cryo Lyft' Gezichtsbehandeling

Verlies 10 jaar in 5 minuten! Dit is de krachtige gezicht workout van Skinlyft, voor intensieve hydratatie en verbeterde contouren. Ervaar onze face sculpting gevolgd door een hogedruk shot met ijskoude CO2: Een krachtige concentratie van zuurstof, vernevelde actieve ingrediënten en hyaluronzuur. Deze hydrateert, verstevigt en voegt vocht toe.
De CO2-shot is snel, volledig veilig en natuurlijk pijnloos. Het duurt slechts 5 minuten om de microcirculatie in het bloed te stimuleren, waardoor de aanmaak van collageen en elastine onmiddellijk wordt gestimuleerd en de huidtextuur van uw gezicht aanzienlijk zal verbeteren. Je uiterlijk ziet er direct jonger, fris en jeugdiger uit.

Nieuw bij Skinlyft?

Heb je het genot van Skinlyft nog niet ervaren? Of heb je een gezichtsbehandeling nodig, bijvoorbeeld voor of na een evenement? Deze exclusieve en innovatieve face-fitness workout is dan precies wat je nodig hebt. Ben je klaar om te schitteren?

Face Workout Details:

Fitnessdoelen voor huidverzorging

De voordelen

Veelgestelde vragen

IS DE SKINLYFT 'CRYO LYFT' WORKOUT GESCHIKT VOOR MIJ?

Als je op zoek bent naar een verjongende gezichtstraining voor intensieve hydratatie en contouren, en onze gezicht sculpting wilt ervaren, gevolgd door een hogedruk shot met ijskoude CO2, dan is dit de juiste keuze voor jou.
Elk van de volgende punten is een contra-indicatie voor deze behandeling. Als één van deze voorwaarden op jou van toepassing is, dan kunnen onze huidverzorgingsspecialisten de face workout op dit moment niet uitvoeren. Neem contact op met onze gezichtsstudio om andere data of een alternatieve gezichtstraining te verkennen, indien van toepassing.
Neem contact op met onze Face Fitness Studio om andere data of een alternatieve gezichtstraining te verkennen, indien van toepassing.

Wat moet ik doen voor en na de Skinlyft face workout?

Vermijdt a.u.b. voor en direct na de behandeling eventuele strakke halskleding of ketting.